Угриновић (Ослобођење): Србију треба да бране достојни потомци

30.09.2021.

У вези са подизањем хеликоптера Војске Србије и звецкањем оружја у дневно-политичке сврхе огласио се Анђелко Угриновић, члан Савета за одбрану и безбедност покрета Ослобођење. “Ово све се ради због предстојећих избора. Овo је неодговоран начин понашања, који може да изазове катастрофалне последице и исход”, каже Угриновић и додаје: “Чији ће синови поново да гинуArray

У вези са подизањем хеликоптера Војске Србије и звецкањем оружја у дневно-политичке сврхе огласио се Анђелко Угриновић, члан Савета за одбрану и безбедност покрета Ослобођење.

“Ово све се ради због предстојећих избора. Овo је неодговоран начин понашања, који може да изазове катастрофалне последице и исход”, каже Угриновић и додаје:

“Чији ће синови поново да гину зарад оних који су продали и издали. Иако, реално, треба војни рок поново да се уведе, која се порука шаље народу? Ко жели да им деца буду послушници мафијашко-криминалног клана?”

Анђелко Угриновић додаје да Косово и Метохија, као саставни део Србије увек мора да се брани, али не са Вучићем на челу.

“Србију треба сви да бранимо, али на чели са достојним потомцима цара Душана и осталим достојним потомцима српских великана и народа који је показивао и доказивао родољубље и љубав за нашу Србију, закључује Анђелко Угриновић.