Програм

12.11.2020.

Александар Вучић мора да падне с власти! Његова странка и њени сателити морају да падну! Србија је заробљена земља и само њиховим падом Србија се ослобађа!

НАШ ПРОГРАМ ЈЕ ЈЕДНОСТАВАН:
БОРИМО СЕ ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ!

 

ОСЛОБОЂЕЊЕ ОД ИЗДАЈЕ

Од Бриселског споразума 2013. до Вашингтонског споразума 2020. године, Александар Вучић распродаје Србе на Косову и Метохији, српску територију и српске светиње као на пијаци. Покрет Ослобођење се противи сваком споразуму и сваком покушају да се наметне брзо решење. Косовом и Метохијом се не може трговати!

ОСЛОБОЂЕЊЕ ОД ПЉАЧКЕ

Корупција, криминал и пљачка су главна обележја Вучићевог режима. Покрет Ослобођење се на сваком кораку бори против распродаје и черупања Србије коју спроводи Вучићева банда, од локала до врха државе. Против дахија који своју земљу виде само као полигон за брзо богаћење. Истераћемо их на видело, а након ослобођења – Србија ће им судити!

ОСЛОБОЂЕЊЕ ОД ДИКТАТУРЕ

Србија данас нема изборе. Избори могу бити или слободни или никакви. Вучићев режим је укинуо демократију и поробио све друштвене институције, на начин како су то радили комунисти. Покрет Ослобођење руши диктатуру на сваком кораку, дајући свим слободним људима платформу да се њихов глас чује и да се њихова борба види.

Да бисмо зауставили издају Косова и Метохије и пљачку народа и да бисмо ослободили Србију, режим мора да падне! Окупљамо све слободољубиве људе у јединствен општенародни, надстраначки покрет који се бори против издаје, пљачке и диктатуре!

 

У ТО ИМЕ, У ИМЕ ОСЛОБОЂЕЊА,

ОБЈАВЉУЈЕМО ОБЗНАНУ!

 

Позивамо вас да овај документ одштампате, поделите са својим пријатељима, истакнете на видним местима и на тај начин помогнете нашу борбу. Само уједињени можемо до ослобођења!