Млађа Ђорђевић на годишњици смрти блаженопочившег митрополита Амфилохија (ФОТО)

30.10.2021.

У Храму Христовог Васкрсења у Подгорици одржана је литургија поводом годишњице смрти митрополита црногорско-приморског Амфилохија. Литургију је служио митрополит црногорско-приморски Јоаникије са више архијереја Српске православне цркве. Литургији и помену, присуствовао је председник покрета Ослобођење Млађа Ђорђевић, коме је блаженопочивши митрополит Амфилохије био кум и пријатељ. Подсетимо, митрополит црногорско-приморски Амфилохије преминуо је 30. октобра 2020.Array

У Храму Христовог Васкрсења у Подгорици одржана је литургија поводом годишњице смрти митрополита црногорско-приморског Амфилохија.

Литургију је служио митрополит црногорско-приморски Јоаникије са више архијереја Српске православне цркве.

Литургији и помену, присуствовао је председник покрета Ослобођење Млађа Ђорђевић, коме је блаженопочивши митрополит Амфилохије био кум и пријатељ.

Подсетимо, митрополит црногорско-приморски Амфилохије преминуо је 30. октобра 2020. године, на данашњи дан, у Клиничком центру Црне Горе.

Сахрањен је 1. новембра у крипти Саборног храма Христовог васкрсења у Подгорици.

Такође, Млађа Ђорђевић је синоћ присуствовао песничкој вечери на којој су говорили отац Гојко Перовић, владика Григорије, драгфан Лакићевић, Будимир Будак, Милутин Мићовић…

 

http://https://twitter.com/mladjandj/status/1454184787464396809